Assortiment

Het creëren van een prachtige tuin vereist betrouwbare tuinmaterialen van hoge kwaliteit. Dankzij ons ruime assortiment kan iedereen het juiste materiaal voor de tuin bij ons vinden. Zijn er vragen over specifieke materialen of ben je op zoek naar de juiste partner voor de aanleg van de tuin? Neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder door het hele proces. Van een mooi 3D tuinontwerp tot en met de aanleg.

3560 artikelen
Sorteer
Belmond Lounge
€ 539,- 389,- per st.
BELT
99,- per st.
Betonbiels Antraciet 75x20x12cm *
€ 17,95 16,95 per st.
Betonbiels Bruin 75x20x12cm *
€ 17,95 16,50 per st.
Betonmortel, 25 kg.
12,50 per st
Geen resultaten gevonden.

Breed assortiment

De tuin krijgt voor mensen steeds meer prioriteit en aandacht. Een ruimte buiten waar men meer van wil en kan genieten. Daar gebruik je de dan natuurlijk alleen de beste producten van de hoogste kwaliteit voor. Elke leverancier doorloopt een kritisch proces, voordat wij deze opnemen in het assortiment. Door de jaren heen is dit assortiment zeer breed geworden, maar dat is niet ten koste van de kwaliteit gegaan. Wil jij een droomtuin waar je nog jaren van kunt genieten? Kunnen wij je hierin ontzorgen van het 3D tuinontwerp tot en met de tuinaanleg. Heb je al een hovenier die de aanleg verzorgt of ga je dit zelf doen? Geen enkel probleem, want wij kunnen ook alleen de tuinmaterialen leveren. Samen realiseren wij jouw droomtuin.

Kwaliteit voor marktconforme prijzen

Wij streven altijd naar het leveren van hoogwaardige tuinmaterialen en diensten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Daarin zijn wij scherp en alert, zonder de betaalbaarheid uit het oog te verliezen. Kwaliteit is voor ons een cruciale pijler, maar uiteraard wel tegen de juiste prijs. Daarom bieden wij ons brede assortiment tuinmaterialen altijd aan voor een marktconforme prijs.