Tips, Tricks & Trends

altijd actueel

18-08-2021
Het eerste officiële GeoCeramica® centrum van Nederland
Het eerste officiële GeoCeramica® centrum van Nederland, en daarmee ook Zuid-Holland, is geopend in Valkenburg. ‘Postmus sierbestrating’ heeft op 8 juni de primeur. Het eerste voorbeeld van de nieuwe formule van de producent van de materialen in kwestie: MBI De Steenmeesters. Met de ervaring opgedaan door Corona, stimuleren zij de nadruk op ruimtelijke grote buitenshowtuinen.
Lees bericht
12-08-2021
Vierkante tuin? Dit kun je ermee!
Het inrichten van een vierkante tuin kan best lastig zijn. Vanwege de gelijke zijden komt de tuin al snel klein over. Daarnaast zijn mensen geneigd een tuin met vierkante objecten in te richten. Wanneer de tuin van zichzelf al vierkant is, geeft dit een extra hokkig effect. Aan de andere kant straalt een vierkante vorm juist rust en stabiliteit uit. Door de tuin op de juiste manier in te richten haalt je het maximale uit je vierkante tuin. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje.
Lees bericht
11-05-2021
Tuinmeubelen en loungesets voor in de tuin
Het zomerseizoen staat voor de deur! De hoogste tijd dus om naar de inrichting van je tuin te kijken. Wij hebben de nieuwste trends voor tuinmeubelen voor je verzameld. Van lekker loungen tot heerlijk hangen, bij Postmus vindt je de beste ideeën voor het inrichten van je tuin. Ontdek ons ruime aanbod vol met de mooiste meubelen voor heerlijk buitenleven.
Lees bericht
04-04-2021
De voordelen en nadelen van keramische terrastegels
De meeste mensen zijn op zoek naar een strak terras met/of zonder een mooie tuin die weinig onderhoud nodig heeft. We willen graag genieten van het buitenleven en aan onderhoud willen we eigenlijk niet denken. Voor die groep mensen zijn keramische terrastegels een geweldige keuze! We zetten de voor- en nadelen even voor je op een rij:
Lees bericht
17-03-2021
Ibiza-tuin aanleggen: jouw vakantieparadijs
Ibiza is magisch. Iedereen die het eiland weleens bezocht heeft, zal dit beamen. Dat unieke, zorgeloze gevoel van vrijheid en ontspanning is nu dichterbij dan ooit. Zónder dat je hiervoor in het vliegtuig hoeft te stappen. Vakantie vier je namelijk elke dag in jouw eigen Ibiza-tuin! Wil je van elke mooie zomerdag een mini-vakantie maken? Met onze Ibiza-tuinideeën creëer jij je eigen privé-vakantie-eiland.
Lees bericht