Onderhoudsvriendelijk
Prijs
Prijs van/tot
Maat
  • Toon meer
Materiaal

Keramische tuintegel

Ben je opzoek naar een keramische tegel, dan ben je aan het goede adres bij Postmus. In ons assortiment hebben wij drie verschillende soorten keramische tegels. Alle drie de soorten zijn van zeer hoge kwaliteit, alleen onderscheiden ze zich door elkaar van het leg-proces van de tegel. Wil je meer weten over de verschillen tussen de GeoCeramica, keramische tegel van 4 cm dik en de keramische tegel van 2cm dik? Kom dan langs bij één van onze showrooms.

438 artikelen
Sorteer
Filter

Ontdek ons uitgebreide assortiment tuintegels.

GeoCeramica Antium
89,95 per m2

Voor elke tuin de perfecte tegel.

Creëer jouw droomtuin met onze tuintegels.

Kwalitatieve tuintegels voor elke stijl.

Inspiratie nodig? Kom langs in onze showroom!

Vind de ideale tuintegels bij Postmus.

Keramische tegels 

Op zoek naar een stijlvolle uitstraling van je tuin? Dan zijn keramische tegels een goede keuze. De tegels zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van keramiek. De tegel is opgebouwd uit afgebakken laagjes klei en zand. De meeste keramische tegels worden vervolgens geglazuurd om ze een beschermingslaag te geven en extra glans. Bij Postmus kun je terecht voor een ruim assortiment aan keramische tegels, onderverdeeld in de soorten GeoCeramica, Keramische tegel 2cm en Keramische tegel 3cm.

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels zijn niet alleen mooi, ze zijn ook uiterst praktisch. We vertellen je waarom;

Kleurvast

je kunt de tegels blootstellen aan regen en zonneschijn, ze zullen niet van kleur veranderen.

Slijtvast

Keramiek is uiterst slijtvast, de tegels gaan daarom jaren mee. Je hoeft ook niet bang te zijn voor krasvorming. De tegels zijn ook nog eens uiterst sterk én vorstvast.

Onderhoudsvrij

Geen zin om uren op de tegels te moeten boenen? Dan zit je met keramische tegels goed. Ze zijn gemakkelijk schoon te hadden met enkel een beetje warm water. Ze zijn namelijk vlekvrij en niet vatbaar voor groene aanslag. Laat de chemische goedjes dus maar achterwege!

Assortiment

Het aanbod aan keramische tegels is eindeloos, je kunt bij ons terecht voor elk formaat, dikte en kleur. Van klassiek zwart tot aan een hout motief, bij Postmus slaag je altijd op het gebied van keramische tegels. Twijfelt je over de juiste tegel? Wij geven graag advies op maat.

Laat je keramische tegels leggen

Heb je de perfecte keramische tegel gevonden? Dan is het tijd voor de tuinaanleg. Wij nemen het werk graag uit handen. Bij Postmus staat namelijk altijd een team van specialisten voor je klaar om je te helpen met de aanleg van jouw tuin. Wij kunnen zelfs de gehele tuinaanleg voor onze rekening nemen.