Persoonlijk advies

Wil je aan de slag met je tuin, maar weet je niet waar je moet beginnen?! Bezoek één van onze showrooms, bekijk bij ons de mooiste tuinmaterialen en laat je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Onze tuinexperts staan voor je klaar en geven je vrijblijvend persoonlijk advies met antwoord op al jouw vragen. Van eenvoudige vragen over tuinmaterialen tot het advies van een bepaalde toepassing in jouw 3D tuinontwerp. Dat is toch een hele fijne gedachte als je nog niet goed weet wat je wilt met je tuin. Wil je gerichter geholpen worden? Is het goed om een afspraak te maken, zodat een collega voldoende tijd heeft om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met een tuinexpert

Van stijlvol tuinontwerp tot professionele aanleg

Binnen ons concept staan service en het ontzorgen van de klant op nummer één. Kom binnen met een vraag voor je nieuwe tuin en wij kunnen je tijdens het hele traject bij de hand nemen. Van een professioneel 3D tuinontwerp tot het uitkiezen van de tuinmaterialen en het aanleggen van de tuin. Van sierbestrating en tuinhuizen tot tuinmeubelen en tuinhuizen, met de producten uit onze uitgebreide collectie bieden we een inspirerend antwoord op elke droomtuin. De basis van een goede tuin en vlekkeloze tuinaanleg is een doordacht 3D tuinontwerp. Onze ervaren tuinontwerpers helpen je bij het creëren van de tuin die bij jou past. Of je jouw tuin nu opnieuw wilt inrichten of een geheel nieuwe tuin wilt laten ontwerpen, samen brengen we buiten tot leven. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Onze werkwijze is hier goed en overzichtelijk omschreven. 

Postmus
Postmus
Postmus

Een droomtuin naar jouw wensen

Voor het maken van het 3D tuinontwerp, komt één van onze tuinexperts je tuin inmeten. Dan hebben wij de specifieke maatvoering van je tuin en kunnen op locatie mogelijke obstakels tackelen en bespreken. Het 3D tuinontwerp maakt één van onze tuinexperts daarna in overleg met jou en dat gebeurt natuurlijk naar jouw wensen. Wil je keramische tegels, een tuinhuis of polyester plantenbakken, dan nemen wij die op in het ontwerp. Als het 3D ontwerp naar wens is, staat hier een scherpe offerte op maat tegenover. Na akkoord kunnen wij alle materialen uit het tuinontwerp leveren. Mocht je zelf een hovenier kennen die de aanleg verzorgt, is dat geen probleem. Weet wel dat wij je hier kunnen ontzorgen en ook de aanleg van jouw nieuwe tuin kunnen regelen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een volledige tuin van het 3D ontwerp tot en met de aanleg.

Neem contact op en zet de eerste stap naar jouw droomtuin