AIM Extra LOW

139,- per st.

U bestelt

AIM Extra LOW
AIM Extra LOW
Bekijk in showroom
Specificaties

Specificaties

Artikelnummer 72446
Collectie Buitenspots
Merk In-Lite
Stuks per eenheid (m2) 1

Lukt het niet of heb je vragen?

Kom je er niet uit, heb je een vraag of wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? 

Neem snel en makkelijk contact met ons op

Misschien ook interessant

AIM LIGHT HEAD
109,- per st.
AIM
199,- per st.
AIM CEILING
139,- per st.
Hyve 60 mm
104,- per st.
Smart Evo Flex 2 Tone
196,- per st.
Smart Evo Flex 1 Tone
104,- per st.
MICRO SCOPE
69,- per st.

Tevreden klanten, daar doen wij het voor!

C. Zwijnenberg
9 juli 2024
5.0
Geweldig geholpen van begin tot en met het eind met een toptuin als resultaat. SUperblij mee!!
Familie van der Plas
6 april 2024
4.0
Wij zijn heel fijn geholpen door Tim. Een mooi ontwerp van de tuin gemaakt en de rest is ook goed verlopen. Zeker een aanrader als je op zoek bent voor een nieuwe tuin.
Mensink
17 oktober 2023
5.0
Onze tuin is door Kortekaas hoveniers aangelegd in samenwerking met Postmus. Vriendelijke, klantgerichte houding bij alle medewerkers die wij hebben gesproken. Vooraf samen tot een precies plan gekomen, incl. 3D model. Bij uitvoering was dit de leidraad en bij onvoorziene omstandigheden (houd je altijd) werd er helder gecommuniceerd en tot passende oplossingen gekomen. De communicatie is goed en als klant word je goed ontzorgd.
P.Snelders
6 september 2023
5.0
Mooie showroom. Verkoper neemt de tijd. En wat een fijne chauffeur. Top afgeleverd op een moeilijke plek.
Peter en Wendy
10 mei 2023
5.0
Ten eerste fantastische eerste ontmoeting en benadering gehad in Lisse! Er werd serieus geluisterd naar onze wensen en werden er voorbeelden aangedragen uit de showroom maar ook op de computer. Er werd een tekening gemaakt, ook in 3D, zodat onze plannen visueel werden. Uiteindelijk een klap op gegeven en enige tijd later werden onze spullen op de afgesproken tijd geleverd en werd er gelijk aan de slag gegaan. 3 dagen later: een prachtige tuin met een zeer stak gelegde plaats en schuttingen!! Er bleven nog wat overbodige stukken over en die werden zonder probleem weer opgehaald. Kortom; wij zijn HEEL blij met het geleverde werk en ontwerp!! Nu gaan we lekker genieten!
Fam. Groenendijk
10 februari 2023
5.0
“Voor- en achtertuin vernieuwd, verbeterd en parkeervak aangelegd door medewerkers van Tim Kortekaas. Zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking met de tuinmannen o.l.v. Kees.”
Fam. Wiersema
10 januari 2023
5.0

Het intekenen en afspraken maken is lekker duidelijk, we zijn goed en professioneel geholpen, klantvriendelijk en het advies heeft ons erg geholpen om de juiste beslissing te nemen. Het verwijderen en plaatsen ging lekker snel, leuke jongens en echte vakmensen die je gaande nog wat tips geven en je meenemen in het proces. Blij met het resultaat, ik zou het zo weer doen!

Marina Turion
26 augustus 2022
5.0
Ontwerp was goed en doirdacht De ‘ bouwers’ Tony Ramp en collega waren subliem! Het resultaat genieten we elke dag van. Alles was goed voorbereid en ‘hiccups’ werden snel en gedegen afgehandeld
Jack en Francien Steenvoorde
4 juni 2022
5.0
Onze 15 jaar oude tuinverlichting gaf af en toe problemen ouderdom maar vooral beschadigingen aan de kabels e.d. door mijn tuinieren. Al drie maal werden wij geholpen door een zeer vriendelijke vrouw die meedacht hoe we het konden repareren en ook nog eens de oude draden/verbindingen wist te vinden. Wat een service en dat voor eens m.i. zeer klein prijsje. Kom daar tegenwoordig nog maar eens voor. Bedankt, alles doet het weer. Jack en Francien Noordwijk
Ilias El Marsse
23 april 2022
5.0
Aanschaf van de tuin hebben wij ervaren als een feestje. De meest vakbekwame mensen vind je bij Postmus. Ze zijn gastvrij , denken mee en komen beloftes meer dan waar! Het liefst koop ik morgen weer een voor en achtertuin bij Postmus
Mats Beelen
10 maart 2022
5.0
Bij het realiseren van onze droom tuin in samenwerking met Postmus hebben wij eindelijk de tuin die we altijd al gewild hadden. De keramische tegels zijn van uitstekende kwaliteit en dat straalt er ook van af. In de toekomst zullen wij zeker door Postmus ook onze binnen vloer met keramische tegels voorzien
Gerda Schoonheim
14 september 2021
5.0
Klachten worden direct opgelost!
Fam Groenendijk
12 september 2021
5.0

 

Voor- en achtertuin vernieuwd, verbeterd en parkeervak aangelegd door medewerkers van Tim Kortekaas. Zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking met de tuinmannen o.l.v. Kees.

Daisy
16 augustus 2021
4.0
Komen afspraken na -Leveren mooi werk -Vriendelijk en reageren snel
Fam. Cheung
3 juni 2021
5.0

Het doel was om een wow-effect te creëren voor onze tuin en dat is zeker gelukt! Wij zijn erg blij met het eindresultaat door zowel het ontwerp en advies vanuit Postmus en de vakkundigheid van Kortekaas Tuinen, zeker aan te raden. Naast kwaliteit is voor ons communicatie en het meedenken (tijdens het proces) erg belangrijk en dat dat was dik in orde.

Fam. Wijnberg
11 mei 2021
5.0
zeer vakkundig en professioneel geholpen. Met een prachtig eindresultaat. Combinatie postmus en v.d. Nagel hoveniers
Fam Noort
28 april 2021
5.0
Zeer tevreden, fijn ontvangst en zeer gedetailleerde 3D tekening waardoor het niet moeilijk meer is je in te beelden hoe je tuin eruit kan gaan zien. Daarnaast zeer vakkundig aangelegd door Zandbergen tuinen. Super tevreden..!
Fam. Geluk
4 maart 2021
5.0
We zijn heel blij met ons nieuwe terras en pad in de achtertuin. Van A-Z is alles vlot verlopen, dankzij zowel Postmus als Kortekaas Tuinen.
Fam. van der Burgt
19 februari 2021
5.0
We zijn heel blij met de aanleg van onze nieuwe tuin. Van het inmeten van de tuin, het maken van een 3d tekening, het uitzoeken van de bestrating en andere materialen tot de aanleg van de tuin, alles is naar volle tevredenheid verlopen. Heel fijn dat alles in 1 hand is, de levering van de benodigde materialen en de aanleg van de tuin.
Henny Steensma
9 februari 2021
5.0
Goede kennis van zaken, fijn gesprek met adviseur over de aanleg van de tuin en duidelijke tekening. Ook de werknemers van Kortekaas tuinen verdienen een pluim voor hun vakkundig geleverde werk. En ondanks de haperende start keurig op tijd klaar.
Fam. Wiersema
6 december 2020
5.0
Het intekenen en afspraken maken is lekker duidelijk, we zijn goed en professioneel geholpen, klantvriendelijk en het advies heeft ons erg geholpen om de juiste beslissing te nemen. Het verwijderen en plaatsen ging lekker snel, leuke jongens en echte vakmensen die je gaande nog wat tips geven en je meenemen in het proces. Blij met het resultaat, ik zou het zo weer doen!
Fam. Van Diggelen
23 november 2020
5.0
Wat een prachtige tuinen hebben jullie afgeleverd! We hebben eerst een 3d tekening laten maken en de voor- en achtertuin zijn exact geworden zoals is laten zien. Vriendelijke vakmensen hebben de tuinen geplaatst! Wij zijn heel tevreden en super blij met onze mooie tuinen.
Barbara Gorter
2 november 2020
5.0
Perfect werk geleverd. Zeer professioneel, klantvriendelijk en wat ik zeer waardeer is goed advies. Als je zeer mooie (voor)tuin wil hebben laat dit via het bedrijf doen!
Fam Keppel
3 oktober 2020
5.0
Alles werd gedaan zoals het afgesproken is,ze kwamen langs opmeten,offerte gestuurd met tekeningen van hoe het zou worden na goedkeuring werd alle spullen geleverd en hoveniers kwamen van Tim Kortekaastuinen .Het aanleggen werd gedaan door prettige mannen wat wij wilden en hoe het zou worden deden ze en klaar in vier dagen zoals gezegd en super netjes
Fam Bos-Kooreman
3 september 2020
5.0
Mooi ontwerp, zeer klantgerichte medewerkers, komen afspraken na en denken mee
Marijke
23 augustus 2020
5.0
Zeer goede communicatie. Alle medewerkers zijn altijd op de hoogte. Altijd zeer snel telefonisch contact. Alle werkzaamheden zonder problemen volgens afspraak verricht. Verrassend positieve oplevering! Kortom, geweldig!
Heemskerk
7 juli 2020
5.0
Keurig en hard gewerkt. Veranda ziet er mooi uit
Jules de korte
1 juni 2020
5.0
Postmus is een pionier in de tuinbranche, lopen vele jaren voor op de concurrentie. Bij dit bedrijf is alles state of the art. Ga zo door Dirk en Jack, jullie hebben onze tuin tot droom tuin gemaakt en we zijn jullie eeuwig dankbaar
Reina van Staveren Plaats
19 mei 2020
5.0
Ik ben ontzettend tevreden over het meedenken bij het ontwerpen en het realiseren van het aanleggen van mijn tuin. Er werd een 3-D tekening gemaakt, waardoor het het direct duidelijk werd, hoe de tuin er uit ging zien. De service en vriendelijkheid van de medewerkers is top
Ger van den Berg
3 mei 2020
4.0
Wij vinden Postmus een klantvriendelijke onderneming omdat zij goed hebben meegedacht bij de keuze van de mooie grote tuintegels, de goede kleur (na een jaar is de kleur nog steeds erg mooi) en met de keuze van een afvoerstrookje langs de schuur en langs de schutting naar de met de buren gedeeld gezamenlijke regresbuis. Dat werkt prima want we hebben nooit meer plassen in de tuin, de tegels liggen mooi vlak en je kunt niet op uitglijden ook niet als ze nat zijn. De voegen zijn behandeld met een soort tegellijm zodat er zelfs nu na een heel jaar geen onkruid tussendoor is gekomen. Eigenlijk hebben we een heel onderhoudsarme tuin. We hebben van onze kinderen, buren en kennissen alleen maar goede reacties gekregen.
Mol
9 april 2020
5.0
We hebben onze achter- en voortuin laten doen door Postmus. De ontwerpen van de tuinen heb ik zelf gemaakt. Samen met de ontwerper van Postmust, Tim, hebben we nog aanpassingen gedaan zodat het ontwerp nog mooier werd. Postmus denkt pro-actief mee en heeft een goed beeld van wat kan en wat niet. Een ander voordeel van Postmus is dat ze kunnen beschikken over alle materialen. Inspiratie kan worden opgedaan in hun showroom, waar voorbeeldtuinen en alle steen/tegel-voorbeelden liggen. Nadat het ontwerp af was, heeft van der Nagel de tuinen aangelegd. Complimenten voor Postmus en van der Nagel.
Maud Hoefnagels
25 maart 2020
4.0
Er is ruim de tijd genomen voor het ontwerp van onze tuin. Het tekenprogramma wat hiervoor wordt gebruikt is fantastisch. En natuurlijk het geduld van de ontwerper (Rodney), want we kwamen regelmatig terug omdat we de dingen toch net weer iets anders wilden. Het eindresultaat mag er zijn. Er is goed meegedacht met ons en goed geadviseerd. Een ander groot pluspunt is de grote keuze aan materialen bij jullie in de showroom. Het nieuwste van het nieuwste is bij jullie aanwezig.
J.P. van Asten
2 februari 2020
5.0
Complimenten voor het hele proces van ontwerp tot aanleg. Afspraken worden nagekomen. Bij afwijking ruim op tijd telefoon om te overleggen hoe verder. Ook het bedrijf Nagel Hovenier Valkenburg een grote pluim voor de aanleg en de flexibiliteit om tijdens aanleg nog aanpassingen te accepteren.
Theo Veld
17 december 2019
5.0
Klantvriendelijk, no-nonsense, klantgerichtheid. Het verbaast me niet dat de klantbeoordeling van Postmus 5/5 is. Zeldzaam.
Cor en Ria Markus
24 november 2019
4.0
Bij de firma Postmus, Valkenburg, werden onze plannen voor nieuwe bestrating en een tuinkamer met tekeningen via het beeldscherm duidelijk gemaakt. Mede hierdoor hebben wij besloten hen de opdracht te geven. Heel snel daarna werden de werkzaamheden uitgevoerd door het hoveniersbedrijf van Jordie Hogewoning uit Voorschoten. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en kunnen beide bedrijven van harte aanbevelen.
Pieter Duiker
8 november 2019
5.0
Top service! Alles voor m'n tuin in een keer kunnen regelen. Waarbij ik overal mijn eigen ding kon kiezen
Manfred
2 november 2019
5.0
Ze geven ongevraagd advies en hulp en dat alles toch heel ongedwongen. Wij vonden het heel plezierig. Prima geholpen en vakkundig gelegd en afgewerkt.
Rick & Conny Haasnoot
21 oktober 2019
5.0
Ongeveer 6 maanden geleden zijn wij voor het eerst bij Postmus binnengestapt om ideeën op te doen voor onze voor- en achtertuin. Niet veel later is er iemand van Postmus bij ons langsgeweest om de afmetingen op te nemen van onze tuin en om te horen naar wat onze wensen waren. Toen we later met de tekenaar aan tafel zaten, verbaasde het ons (in de positieve zin) hoe zij in staat waren een exacte plattegrond te maken van onze tuin. Na verschillende sessies met de tekenaar (Dirk) is er een ontwerp gekomen die volledig aan onze wensen voldoet. Afgelopen week is de tuin aangelegd door Hogewoning Hoveniers (http://www.jhhovenier.nl/) en we kunnen Bennie en zijn team niet genoeg bedanken voor hun werkzaamheden. Voor ons was het erg spannend. Je betaalt voor een tuin en een ontwerp, maar het is uiteindelijk maar afwachten hoe het eruit komt te zien en wie het aanlegt. De heren van Hogewoning Hoveniers zijn uiterst klantvriendelijk, weten van aanpakken en checkten regelmatig wat onze wensen waren betreffende bepaalde aspecten van de tuin. Niets dan lof voor deze mannen!
Fam. Goudart
11 september 2019
5.0
4 jaar geleden hebben we onze voortuin opnieuw laten aanleggen. We kwamen daarvoor bij Postmus in Valkenburg terecht. Wat een prachtige zaak en wat een keuze. De tuin is zeer naar onze tevredenheid betegeld. Twintig jaar geleden hebben we onze achtertuin laten ontwerpen. We waren geïnspireerd door het Alhambra in Zuid Spanje. Inmiddels was het weer in onze tegels gekomen en lagen ze zo uit elkaar dat er veel onkruid tussen groeide. Het lag, gelet op onze ervaringen met de voortuin, voor de hand om weer naar Postmus te gaan. Opnieuw zijn we fantastisch geholpen. Vincent Walters heeft met zijn maatje weer een staaltje van perfectie geleverd. Hulde daarvoor. In september gaan ze onze vlonder ook nog vernieuwen.
R. Suijker
13 juli 2019
5.0
Wij kwamen in de showroom kijken om wat ideeën op te doen. We werden door Rodney aangesproken en prima geholpen. Hij ging eigenlijk direct onze tuin met waar we over gesproken hadden zichtbaar maken op het scherm in 3D. Daardoor hadden we direct veel meer beleving en gevoel met waar we over spraken. De hulp en het meedenken was echt SUPER! Niet alleen het contact met Rodney was zeer goed, maar ook de hulp van Petra in het magazijn was zeer klant vriendelijk. Oprecht meedenken, oplossingen aandragen, er is eigenlijk niets teveel en (in het redelijke) kan alles, echt een TOP bedrijf! Mochten wij nog spullen of advies nodig hebben zullen we zeker naar Postmus toegaan. Ik kan en zal dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen. Als je dit eenmaal hebt ervaren zal je ongetwijfeld hier blijven..... Firma Postmus en met name Rodney en Petra bedankt voor jullie hulp en ondersteuning!
Kurt Huber en Petra Huber-Oliedam
8 mei 2019
4.0
Wij zijn vrijblijvend op een zaterdag ergens eind februari 2020 naar Postmus vestiging in Valkenburg gegaan om ons te oriënteren op de producten voor onze achtertuin. Wij hadden zelf al een concept ontwerp gemaakt. Een schetsje hoe wij ongeveer onze achtertuin wilde hebben. Wij werden ontzettend hartelijk ontvangen door de heer John Kralt. Zelfs een koffie dame die zorgt voor voor een heerlijke kop koffie en een luxe koek, onder een leuke veranda voor de eerste gesprekken maakte de eerste geweldige indruk . Een en al vriendelijkheid en geduld is wat de klok slaat bij het personeel van Postmus. Uiteindelijk is John gaan werken met onze signalen en eigen schets. Daar kwam al een geweldige 3D-tekening uit die ontzettend ter verbeelding sprak. WIj waren meteen heel erg enthousiast ! Een en ander is uitgewerkt en twee weken later het definitieve 3D-ontwerp, waarna we eigenlijk zonder twijfel alles hebben onder gebracht bij Postmus Valkenburg. Wat een goed gevoel ! En er lag nog geen tegel in onze tuin ! Ze konden begin maart 2020 beginnen, en binnen 5 dagen lag er een droom van een tuin. Niets is teveel voor de dames en heren van Postmus. Men denkt mee, en is oplossingsgericht. Ook de nazorg is prima op orde. Eventuele oneffenheden worden meteen opgelost. WIj hebben intussen al heel wat gezellige geniet momenten achter de rug in onze nieuwe achtertuin. John, Astrid, Jeroen, Lars en de jongens....ontzettend bedankt voor alle goede zorgen ! Een fijne zomer gewenst ! Kurt & Petra
Evert Geerlings
8 april 2019
5.0
Een super ervaring gehad bij dit bedrijf. Er is een onwijs mooie tuin voor ons gerealiseerd met de fantastische materialen die Postmus levert. Al met al is er een top tuin opgeleverd en was het aankoop proces echt een feestje. Bedankt!
John en Renée uit Leiden
6 april 2019
5.0


Na de beslissing te hebben genomen een nieuwe tuin te laten aanleggen kwamen we bij Postmus terecht. Hier werden we heel vriendelijk en niet dwingend geholpen met veel advies over de indeling en de te nemen materialen. uiteindelijk kwam er een mooie 3D tekening uit en daarmee was de start begonnen. Na wat aanpassingen in overleg heeft Postmus zich heel klantvriendelijk opgesteld en daar waar nodig omzettingen en ruilingen gedaan zonder hier extra voor te rekenen. Ze bleven denken vanuit de klant. Ook de medewerkers die het kwamen bouwen waren goede vakmensen en allemaal even vriendelijk. Overleg, advies, ter plaatse komen kijken, en klantvriendelijkheid tot op de laatste dag is onze ervaring geweest en wij zullen Postmus dan ook zeker bij anderen aanbevelen.


Op de 3D tekening de juiste standaard maten gebruiken bv voor de zithoogte van een bankje. Juiste info geven/ vragen voor plaatsen van een schuttingdeel (wij kregen te horen dat ze zowel horizontaal dan wel verticaal geplaats konden worden maar bij de eindbeslissing moesten de delen alsnog geruild worden wat ook verder zonder probleem gedaan werd) Niet op eigen initiatief afwijken van de gemaakte afspraken ook al gaat het maar om iets kleins. En spreek af ruim in de werkdagen te moeten zitten teneinde geen verwachting neer te leggen die niet haalbaar is. Eerder klaar is voor de klant altijd prima.

Erika Meershoek, stichting ZaaiGoed
29 maart 2019
5.0
Voor stichting ZaaiGoed wilden we een groot tuinhuis laten plaatsen wat zou fungeren als ons onderkomen op de Zintuigentuin Haarlem. De plaatsing van het tuinhuis van het merk Lugarde liep steeds vertraging op. De firma Postmus heeft 100% verantwoordelijkheid genomen waar we enorm van onder de indruk zijn! Hoewel we vinden dat Lugarde dit had moeten doen. Kortom; Postmus geeft super klantenservice! Het Lugarde tuinhuis is van zeer goede kwaliteit en is geweldig geplaatst door Jordie Hogewoning Stichting ZaaiGoed (groen- en kunstprojecten voor ouderen al dan niet met dementie) is enorm dankbaar voor de geleverde service! Wij bevelen Postmus en Jordie Hogewoning van harte aan! Wilt u een mooi voorbeeld van een tuinhuis zien? U bent welkom om te komen kijken!
Willem Baksteen
23 maart 2019
5.0
Keramische tegelvloer gekocht bij Postmus en deze werd gelegd door Kortekaas. Vloer bleek na een wat langere tijd niet helemaal vlak te liggen. Toen ik hier melding van maakte werd dit euvel door Kortekaas opgelost zonder hiervoor kosten in rekening te brengen. Prima aftersales, service en vakmensen. Alles is netjes geregeld.
Sandra P.
3 maart 2019
5.0
Wij kwamen al met een tuin-ontwerp voor onze nieuwe woning naar Postmus. Daar zijn we zeer goed geholpen in de materiaal keuze en het verder verfijnen van het ontwerp. Alles is vervolgens perfect uitgevoerd door de door Postmus ingeschakelde hovenier. Wij zijn zeer blij met onze tuin, het is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt.
Anniek van Duijn
20 februari 2019
5.0
Veel keuze voor mijn nieuwe tuin en dat voor een aangename prijs! Kunnen lekker genieten van de zomer in ons nieuwe tuintje!
Philippe van der Meij
1 februari 2019
4.0
Er is goede service geleverd om de ontstane problemen op te lossen
Den Horder
9 januari 2019
3.0

Vlotte service en een prettig overzichtelijk bedrijf

Goede stratenmaker / hovenier aanbieden De aangeboden stratenmaker / hovenier heeft een slechte kwaliteit geleverd. Tegels ongelijk, opsluitbanden sluiten niet aan de tegels. Slecht zaagwerk.

Leo van Houten
7 augustus 2018
5.0
Wij zijn zeer tevreden over het gemaakte ontwerp van ons terras en tuinpad door de fa. Postmus en de aanleg door het vriendelijke en goedwerkende team van hovenier Jordi Hogewoning uit Voorschoten.